måndag 15 juli 2013

Styrka och Sala
Vad har styrketräning och Sala gemensamt? Ja, inte mycket. Men, efter en dag i Sala med promenad vid gruvan med kameran i högsta hugg och en hel del fika (många goda kakor blev det) kände jag att en omgång träning inte vore helt fel.


Cykling var UTESLUTET det blåser nämligen - som vanligt - en massa och jag vill inte trigga igång motvindsallergin idag igen. Kvar fanns då jogging (absolut det "tristaste" som finns) och styrketräning. Det fick bli styrketräning.

Plockade fram grejerna som behövs, bytte om och startade min speciella spellista för styrketräning. Bara att köra! Men, vissa övningar är inte medelålders fröknar gjorde för. Undrar exempelvis om jag någonsin i hela mitt liv kommer att kunna göra en riktig armhävning? Jag har liksom ingen kontroll på mina muskler - coachen påstår att jag saknar kroppskontroll och i det här fallet har han nog rätt. Usch! Det där var riktigt otäckt att skriva - coachen har rätt - ve och fasa.

Kämpade mig igenom alla övningar och räknar nu med lite ömma muskler i morgon.

2 kommentarer:

 1. Blåser?? Ja det gjorde det, men jag var inte långt ifrån Sala ändå =) Vände hemåt strax innan Heby... dit var det tuuuuungt, men attans vad kul det var hemåt istället =)

  Sala är en fin liten stad =)

  //Fritz

  SvaraRadera
 2. Sala är fint!

  Är imponerad av din långrunda igår!

  SvaraRadera