tisdag 10 december 2013

Paket - är inte alltid bra!

I morse låg det där på mitt skrivbord. Ett rött och fint paket, utan avsändare och instruktioner. Klämde lite på det! Frågan var nu var det en julklapp eller ej?

Bestämde mig för eller ej! Står det inte uttryckligt att man inte får öppna förrän på julafton är det bara att öppna! Varför vänta? Finns de som påstår att jag är en nyfiken fröken, förstår inte vad de pratar om. Kan medge att jag är intresserad men det är stor skillnad mot att vara nyfiken.

Men, i det här fallet hade det varit smart att vänta. Det hade skonat mig från att jogga i halka och snömodd efter jobbet idag.

Kollegan A hade varit i farten! I paketet låg dobbar att ha på mina joggingskor - suck! Nu kan jag inte skylla på snö och is längre.

Dobbarna är invigda tillsammans med A. Kan konstatera att det är  jobbigt att springa i snömodd! Fast A har rätt i att jag inte trillade omkull! Vilket jag anfört som argument för att inte behöva jogga fler tisdagar.

Ännu en tisdagsjogg är avklarad i snömodd, dimma och duggregn. Galet! Spädde sedan på det hela med F:s bålpass när jag kom hem. Idioti ....?

Ett råd till er alla där ute! Öppna INTE paket utan avsändare.....det blir "bara" jobbigt!

3 kommentarer:

  1. Det straffars sig att vara nyfiken

    SvaraRadera
  2. Nyfiken och nyfiken ... skulle kalla det intresserad :-)

    SvaraRadera