torsdag 26 december 2013

Coachens trainer = frökens död

Är det här normalt?
Mitt vardagsrum har blivit träningsrum! Idag var det både trainer och rulle i farten - samtidigt! Coachen på rullen och fröken på trainern - snacka om nördar.

Körde passet som jag slet mig igenom dagen före julafton, på den näst bästa frökentiden genom tiderna (lät riktigt tjusigt).

Men, idag började det inte bra! Såg ryggen på mig själv (näst-bästa-fröken) försvinna framför mig i ett rasande tempo. För givetvis hade coachen lagt in den tiden som motståndare.


Nej jag kräks inte!
Utan gör en av F:s bålövningar
Frökens mod på trainern dalade och dalade. Men, jag gav aldrig upp inte ens när "näst-bästa-fröken" ledde med 26 sekunder när det var 4,5 km kvar. Så, helt plötsligt började fröken på trainern att ta sekund efter sekund och till slut var JAG 9 (NIO) sekunder före näst-bästa-fröken i mål.

Fasiken vad jag körde på slutet! Helt olikt hur medelålders fröknar ska trampa. Svetten forsade och jag mådde lite illa, kan det verkligen vara nyttigt?

Nu vill jag påminna alla om att jag inte är tävlingsinriktad och aldrig får horn. Tänk om jag var det också ... himmel vad jag skulle trampa.

3 kommentarer:

  1. Kul att se Coachen ligga på rulle bakom dig. ;)

    SvaraRadera
  2. Eller hur :-) Bara han inte tror att det ska gälla i motvinden i fortsättningen.

    SvaraRadera