fredag 27 december 2013

Jullov - NEJ bootcamp

Normala fröknar med normala män äter troligtvis julgodis, läser böcker, äter mer julgodis, tar en lugn promenad, sover middag, tittar på en film och så vidare på sitt jullov. Lugna och sköna aktiviteter.

Här är det inte riktigt så! Nej, det är träningsläger! Styrketräning och trainer varvas och coachen driver på.

Plågad coach
Idag var planen VILA! Smet till och med iväg en sväng på stan och reafyndade. För att inte "behöva" träna. Det blev ett par coola boots och lite fina underkläder.

Mina icke cyklande väninnor kommer nu att höja på ögonbrynen, om de av misstag råkar läsa den här bloggen, och mumla något om många par skor. Förstår inte alls vad de mumlar om.

Meningen med att smita iväg, var att coachen skulle ha tränat klart tills jag kom hem. Men, icke sa nicke! När jag kom hem hade han precis bytt om. SUCK!

När han sedan svettig och eländig var klar med sitt pass på trainern "råkade" han hitta ett intervallpass som skulle passa fröken perfekt. Tror att han ville plågas lite eftersom han inte var "helt" nöjd med sitt eget pass.

Intervallpass = galet jobbigt

Vad händer?
Jo, jag byter om och kör ett intervallpass med TIO tvåminuters intervaller med en minut mellan samt uppvärmning och nedvarvning (totalt 51 minuter). Det här är inte normalt! Jag är medelålders och fröken ingen träningsnörd.

Vet ni vad det värsta är? Jo, efter ett pass är man så "äckligt" nöjd och glad. GALET!



2 kommentarer:

  1. Jag har fastnat för Frökens blogg! Du skriver så bra och ofta sitter jag med ett fånigt leende när jag läser :-)
    Trots att den där Coachen verkar lite jobbig ibland måste jag erkänna att jag är lite avundsjuk på att du har en alldeles egen Coach - vilken lyx med sådan support!

    SvaraRadera
  2. Hanna - han är ganska bra att ha... Fast det skulle jag inte erkänna i första taget :-)

    SvaraRadera