onsdag 11 september 2013

Oj och oj.... jag är galen!

Ögonkontakt


Knäpp! Det är vad jag är... i stället för att ta en lugn och skön tur med S idag valde jag att träna tempo, frivilligt på kvällen under övervakning av coachen (som är handikappad och inte kan cykla själv).
Gav mig iväg och det kändes riktigt bra - så bra som det kan kännas när man trampar tempo. Efter några km får jag syn på två manliga cyklister lite längre fram. Märker att jag långsamt tar in på dem - tänka sig - en medelålders fröken tar in på två manliga cyklister... Vem hade kunnat tro det?

snart om...
Till slut passerar jag dem och de tar min rulle - OTROLIGT.... övervägde ett tag att om jag skulle ta rulle på dem. Men, coachen skulle skrikit åt mig då. De tackade artigt för draghjälpen när de svängde av.


Två Motala cyklister bakom en fröken....
Här kör jag om


Mosade på till vändpunkten och sedan bar det av hemåt. Nu började det göra ont både här och där, svetten droppar, pulsen är hög och benen börjar kännas riktigt möra. Tankarna i huvudet är inriktade på en enda sak - fortsätt trampa, tappa inte farten! Va! Ska verkligen medelålders fröknar utsätta sig för detta?


Är nöjd med dagens träning, snittade strax över 32 km i timmen och hade ingen femma över 10 minuter, så mycket mer kan man väl inte begära av en medelålders fröken? Törs dock inte ställa den sista frågan till coachen.....


6 kommentarer:

 1. Anonym9/11/2013

  Välkommen till Södra Sandby ihelgen! Tempot är inte fulltecknat. ;-)

  SvaraRadera
 2. Inte riktigt där ännu ;-)

  SvaraRadera
 3. Anonym9/11/2013

  Prova sportklassen!

  SvaraRadera
 4. Det vore en syn... en medelålders cykelfröken och en massa "sportiga" tävlingsglada cyklister :-)

  SvaraRadera
 5. Håller med anonym, haka på och överraska =)

  //Fritz

  SvaraRadera
 6. Fritz nu är det inte bara jag som är galen :-)

  SvaraRadera