onsdag 28 augusti 2013

Vad har man coacher till?

Onsdag = träning i frökens värld! Eftersom det blåste en del - som vanligt - fick det bli intervaller. Fungerar alltid! De lär dessutom vara nyttiga fastän de är tråkiga. På med alla cykelkläder, pumpa cykeln, redo att ge mig iväg! upptäcker jag att Miss C inte har några trampor! I söndags monterade nämligen coachen fast Miss C:s trampor på Herr M, när jag skulle ut och tempomosa.

Börjar bli gult i träden = höst
Gissa om det kom en del ord ur min mun som inte passar en medelålders skolfröken! Montera trampor - NEJ det är inte en frökens arbetsuppgift. Letade i alla fall reda på "ett lämpligt verktyg" och gav mig på tramporna. Kan meddela att coachen drar åt rejält! Men, efter x antal fula ord fick jag bort tramporna och kunde flytta över dem till Miss C. Borde inte rimligen coachen ha fixat detta i söndags? Det tycker jag är en relevant fråga....Det är sådant man har coacher till eller?

Cyklade mina sex varv med intervaller i Skölsta. Förutom den vanliga mjölksyran oroade jag mig för att tramporna skulle lossna - har ALDRIG skruvat fast trampor förut.  Men, de satt kvar alla sex varven och jag fick ett bra träningspass i blåsten.

Nöjd att det är över och tramporna
sitter kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar