söndag 27 oktober 2013

Spanien cykling

Övermodig fröken
Två dagar med spanska backar och värme känns lätt overkligt för en fröken. Lägg till att jag nu sitter på en uteservering och dricker en Mahou och bloggar och det hela blir ännu mer overkligt.

Rosenblad
Igår tog vi härlig runda och jag kände mig "stark". Jag vet fröknar, är inte starka de är pipiga och usla uppför men igår gick det riktigt bra.... Så bra att när vi svängde in i den lilla byn för att fika och jag såg rosenblad på vägen så tog jag för givet att byborna förstått hur bra jag trampat uppför och gett mig ett "kungligt" mottagande. Fast det visade sig vara någon form av fest....Hm, tänk så fel man kan ha. Coachen var riktigt imponerad av mig igår. Fast det kan bero på att han själv satt i sadeln för första gången på 1,5 månad och faktiskt både svettades och flåsade lite även om han "bara" åkte med fröken.

Nedförskörning igår
Idag föreslog jag själv att vi skulle angripa Desertio - jag hade blivit övermodig efter gårdagens succé! Vilket jag fick ångra djupt!

Idag var ordningen återställd = jag tvärdog cirka 4 km upp i den 7 km långa stigningen. Coachen åkte före.... Han tröstade dock mig när vi kom hem med att jag lyckats med den bästa utförskörningen hittills i mitt cykelliv. Och det är sant hade inte total kramp i händerna, av allt bromsande.
Dagens nedförskörning
.

3 kommentarer: