onsdag 16 oktober 2013

Kyligt!

Onsdag = ledig dag = träning! Ett enkelt och logiskt samband.

Men, idag var det minst sagt kyligt ute - burr! Medelålders fröknar gillar inte kyla! Rumpan blir isande kall och det tar timmar att bli varm när man kommer hem! Usch! Lägg till att frökens hjärna, ben och hjärta inte har samarbetat den senaste tiden. Träningspassen har därför varit ganska USLA även med frökenmått mätt! Tillsammans gjorde det här mig omotiverad att gå ut och cykla idag. Vem vill frysa och cykla dåligt?
Ny Garminhållare

Men, trots kyla och usla pass samt efter lite allmänt gnällande kom jag i alla fall till skott. Hade ju fått en ny hållare till Garmin av coachen och den måste ju testas.

Prylar är ofta motivationshöjande - undrar vad som skulle hända om jag fick en helt ny cykel.... skulle jag cykla HELA vintern då? Är det värt att testa?

Idag samarbetade hjärnan, benen och hjärtat för första gången på lääääänge och det kändes bra men gick låååååångsamt - skyller på att benen blev sega av kylan. Det måste väl vara logiskt? För inte kan det väl bero på mig? Nej!!!

Tröstar mig med att om drygt en vecka får jag cykla i korta cykelbyxor - något som kan få mig att härda ut, något mer isande kallt pass här hemma.

Ser ju ganska skönt ut men var - kyligt!

2 kommentarer: