tisdag 7 januari 2014

Vraket rör sig

Tisdag och första dagen på den nya terminen. Givetvis innebar det att jag och kollegan A skulle tisdagsjogga. Tisdagsjogg har under hösten blivit ett nytt ord i mitt liv. I ur och skur har jag och A tagit oss fram i spåret, helt galet.

Efter gårdagens bedrövliga träning varnade jag A för att mitt mål var att gå/lunka runt spåret. Men att hon GÄRNA fick springa fort. Det visade sig att A färgdopat sig över lovet och numera skuttar runt i spåret i nya trefärgade springskor. Hm...undrar om jag blir snabbare och coolare om jag köper nya skor?

Vi gav oss iväg och tro det eller ej - det kändes bättre än förväntat för fröken. Det slutade med att jag chockade mig själv (och även A) med att jogga/lunka ett och ett halvt varv, vilket inte var tanken från början. Undvek att gå upp för högt i puls - kroppen är trots allt inte 100% riktigt än.

Sprang A fort undrar kanske någon nu? Ja, hon hann inte två varv medans jag gjorde ett och ett halvt....så ... vet inte riktigt hur mycket färgdopningen gjorde!

4 kommentarer:

 1. Visste du skulle vinna! över influensan.

  SvaraRadera
 2. Frågan är hur slår man en färgdopad A :-)

  SvaraRadera
 3. Anonym1/08/2014

  Springer snabbare!

  SvaraRadera
 4. Springa snabbare verkar jobbigt finns det verkligen inget enklare sätt :-)

  SvaraRadera